Reviews from Suri Meal Purmerend

Recent reviews

5.0
Putri
3 February 2023

Lekkerrrrr superrr!! Zoals altijd.

Tim
3 February 2023

Heerlijke gevulde RotiRol en saté met groenten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Rick
3 February 2023

Bestelling was prima, werd vriendelijk gebeld dat het iets later zou worden. Ook alles netjes verpakt. Maar de roti zelf was om eerlijk te zijn een aanfluiting. Droge stukjes kipfilet drijvend in een VEEL te zout waterig sausje. Smaakte meer naar vocht wat je krijgt van instant noodles. Niet fraai.

ZTiKnl
26 January 2023

Wij laten bijna nooit eten bezorgen, maar als we dit doen, doen we dit eigenlijk alleen bij Suri Meal... Elke keer opnieuw, heerlijk!

Johan Meines
12 January 2023

Gewoon erg lekker en toch nog een beetje gezond :)

ND
6 January 2023

Erg lekker gegeten👍👍👍

Ajam
6 January 2023

Omg zo lekker!

Marcel
27 December 2022

Echt super lekker. Je ziet gewoon dat het vers is. Heb vaak roti gehaald bij andere toko’s maar surimeal is echt de lekkerste die ik ooit heb gehad. Echt een aanrader voor iedereen.

Koorndijk
21 December 2022
Ajam
16 December 2022

Broodje moksi zooo lekker!

Wulam
20 November 2022

Het was super lekker zoals altijd en de bezorger was heel vriendelijk ondanks de harde regen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R
3 November 2022
Ed Vredeling
27 October 2022

Na lange tijd weer roti kip en lams besteld het was weer voortreffelijk

Thomas
26 October 2022

De beste roti van Purmerend!!

Johanna
1 October 2022

Heerlijk eten!

Rob
26 September 2022

Eerste keer hier surinaams eten gehaald,vriendelijke mensen en eten was lekker. Tot de volgende keer..;)

JeeWee
13 September 2022

Super lekker, bedankt lui

Cees Molenaar
6 September 2022

Geen

Guusje Meulman
31 August 2022

Heerlijk gegeten. Saoto soep. Alsof we weer op Blauwgrond( Paramaribo) waren. Komen zeker terug

Zwaneveld
28 August 2022

Het was mooi op tijd en heerlijk warm. Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marco
27 August 2022

Weer heerlijk gegeten 👍

Patrick en Marjolein
11 August 2022

Super lekker keer op keer!! Nog nooit teleurgesteld! Lieve mensen ook! We bestellen graag weer :)

Maja
6 August 2022

Het eten was weer super!

Tyrell
4 August 2022

Snelle bezorging, lekker en voldoende eten.

Ellen Soellaart
1 August 2022

Wederom heerlijk gegeten: roti rol, roti vegetarisch en baka bana, super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rien
31 July 2022

Goed verstopt pareltje naast de carwash. Heerlijke roti kip van een goedlachse kok. Alles netjes verpakt en ruimschoots voldoende eten. Voor herhaling vatbaar!

Ed
24 July 2022

Complimenten voor de kok, het was weer heerlijk. Precies op tijd werd het eten gebracht

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Priscilla
15 July 2022
Sander
2 July 2022

Super!

Esmaralda
24 June 2022

Zouden eerder komen en kwam wen 20 minuten te laat

Wulam
24 June 2022

Het eten was zooo lekker!

Putri
31 May 2022
Lucy
28 May 2022

Zoals altijd lekker gegeten. Werd keurig opgebeld om te laten weten dat het eten onderweg was (later dan gewenst tijdstip), vriendelijke bezorger👍🏽👌🏽

SJAAN
12 May 2022
ZTiK.nl
3 May 2022

Ik kijk er altijd weer naar uit om hier eten te bestellen. De levertijden worden netjes aangehouden, en het eten is goed verpakt zodat de warmte bewaard blijft. Het smaakt elke keer(!) uitstekend, je proeft gewoon dat het is gemaakt met een snufje liefde! En het is nog eens gezond ook ;) 10 van de 5 sterren!

Ruud Huijgens
1 May 2022
MP
20 April 2022

Eten was warm en heeft prima gesmaakt

Ajam Wulam
8 March 2022

Het eten was weer heerlijk zoals altijd.

Frieda
5 March 2022
Walter Hukema
27 February 2022

Keurig op de afgesproken tijd en super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dionne
26 February 2022

Heerlijk eten en goede bezorging.

irms
25 February 2022

eten was weer top

purmerend
21 February 2022

het was weer heerlijk, online de bestelling geplaatst. binnen no time een email met verwachtte bezorgtijd en ja hoor ook weer een uitstekende bezorging. tot snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.Pracht
10 February 2022
Sander
7 February 2022

Top top top lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Laura
6 February 2022

Het eten was geweldig lekker! Ik vond het vervelend voor de bezorgster van Suri Meal dat ze ons adres niet makkelijk kon vinden. Sorry daarvoor.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marco
30 January 2022

Eten is altijd goed als we bij Surimeal bestellen 👍

Rici
25 January 2022

Was heerlijk

Petra
25 January 2022
M
17 January 2022

Was weer lekker. Bezorging kwam op de aangegeven tijd maar ik hoop dat het in de toekomst iets sneller kan

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jo
12 January 2022

Het was heerlijk! Wel wat lang moeten wachten, 1,5 uur.

Irma
10 January 2022

lekker eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Onno Niem
9 January 2022

Het eten smaakt heerlijk (zoals altijd) De bezorger kwam aan op exact(!) het afgesproken tijdstip Als je een roti-gerecht zoekt, dan is Suri Meal de beste keuze!

Sander
13 December 2021
Dirk
6 December 2021

Top eten!

Gorter
25 November 2021

Het eten was heerlijk zoals altijd

Christy
19 November 2021

Zo lekker!!

Sander
31 October 2021
Petra
22 October 2021

Heerlijk!!!

Frieda
10 October 2021

Het eten was top. Heerlijk warm en de bezorging was ook super snel

Liduvina Lynette
8 October 2021
Ed Vredeling
7 October 2021

Voor de zoveelste keer roti besteld voor ons de beste in Purmerend

Christy
3 October 2021

In verband met drukte 3 kwartier later dan de geplande tijd maar het eten was echt super lekker. Volgende keer zeker weer! Heerlijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

marco glebbeek
10 September 2021

Kwalitatief goed eten

irma
30 August 2021

was weer lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bart olde engberink
6 August 2021

Goed gevulde roti rol

John
3 August 2021

Kwaliteit staat voorop. Alleen zouden de broodjes wat groter mogen zijn.

M
3 August 2021
Michael Wong
27 July 2021

Eten zoals gewoonlijk super, bezorging keurig netjes! 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 100% waardig!

Roos
21 July 2021

De gerechten waren weer overheerlijk. Je proeft dat er verse ingredienten worden gebruikt.

Henk
9 July 2021

Altijd top. Heerlijk.

Hannema
6 July 2021
Roos
5 July 2021

De maaltijden waren weer heerlijk. Alles goed vers en smaakvol!

GB
26 June 2021

Heerlijk eten! Met een uitstekende service. Stonden ons telefonisch goed te woord over allergieën en hielden hier ook rekening mee bij het bereiden. Voedsel werd netjes binnen 45 minuten geleverd in Volendam!

Rowan
24 June 2021

Heerlijke Roti kipfilet, precies gebracht op de tijd dat we het wouden hebben ! Super!

Ab Hannema
24 June 2021
Roos
20 June 2021

Alle gerechten waren zeer smaakvol. Alleen de bara was iets aan de droge kant. Ondanks dat, hebben we Suri Meal opgeslagen in onze afhaalmaaltijden lijst 👍🏼😁

Roy
16 June 2021
Lucy
14 June 2021

We hebben wat langer moeten wachten, het was gisteren, zondag, mooi weer en dus ontzettend druk. Maar het eten maakte alles goed, we hebben echt heerlijk gegeten! Zowel de roti kippenbout als de moksi metie en kipsaté waren superlekker en de porties ruim voldoende. Wij bestellen een volgende keer graag weer bij Surimeal!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk
9 June 2021

2 weken geleden moksi bij een ander besteld omdat jullie gesloten waren. Wat een teleurstelling. Dik 2 uur moeten wachten op de bestelling en eten zo zo. Bij suri meal ander koek. Snelle bezorging en de moksi was weer top. Ga vooral zo door.

Jerry
5 June 2021
J waal
3 June 2021

Dat was wéér een Fantastiche maaltijd van Suri Meal, één opmerking over de jus voor de vegetarische rotti,daar mag wel iets meer van in het bakje,nogmaals TOP !!!!!!!

Wing
9 May 2021

Goede gerechten, smaakt goed en grote porties. Op moederdag besteld en zelfs iets eerder bezorgt. Volgende keer weer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra
30 April 2021

Heerlijk gegeten

Mulder
29 April 2021

Was erg lekker, echte verjaardagsmaaltijd

Frank
26 April 2021

Het was weeer heëeeeel lekker.

Ayinde
28 March 2021

Goed

J waal
5 March 2021

Wéér geweldig zoals altijd,niets op aan te merken,ga zo door !! vr groeten jan.

Ed Vredeling
28 February 2021

Vandaag weer heerlijke roti besteld, loempia en sate De kwaliteit was weer zeer hoog, het was weer een fantastisch maal

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Florian
24 February 2021
Johan
20 February 2021
Ritsa
16 February 2021
Fam Gutterswijk
4 February 2021

Heerlijk gegeten . Tot de volgende keer

Janny de Gier
3 February 2021

Allereerst was het eten echt heerlijk. We hebben ervan genoten. De bezorging ging prima en precies op tijd.Wij zitten op een vakantiepark, ik werd gebeld dat ze na 15 minuten bij de receptie waren Dat was ook zo.👍🏼

Marlies
2 February 2021

Het was goed, genoeg en heel lekker. We hadden roti kip en roti vegetarisch met tahoe

MP
25 January 2021
Dees
23 January 2021
Michel
16 January 2021

Meestal laat ik nooit een review achter, nu ff wel. Ik bestel al jaren bij SuriMeal verschillende gerechten en bijvoorkeur via de eigen website Surimeal. De bezorging was altijd al OK, de kwaliteit van de gerechten wordt steeds beter, m.a.w. lekker eten!!! SuriMeal=SuperDeal!

Florian
30 December 2020

Top!

Shir
13 December 2020

Het was weer genieten , top!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stefan
4 December 2020
Petra
27 November 2020

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Bezorging was ook top.

Fredy
2 November 2020

Bezorging duurde wat langer dan de opgegeven tijd maar het eten was fantastisch. Een echt aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Romy
27 October 2020

Moest 60mins wachten maar dat was het zeker waard!! Eten was heerlijk goed op smaak genoeg vlees.. pom met kip en groente, broodje bakkeljauw en saoto soep en roti rol kip.. hier gaan we vaker bestellen .. Klein minpuntje je besteld zuur bij je broodje bakkeljauw tref je 1 schijfje zure komkommer aan.. dit mag wel wat meer zijn..

Nathalie
21 October 2020

Wij genieten altijd zooooo van de kwaliteit die word geleverd. Het is echt heerlijk

Irma
16 October 2020

lekker snel bezorgd en lekkere roti

Sandra Van kouwen
12 October 2020

Was weer super lekker en op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

j de boer
5 October 2020

Het was voor herhaling geweldig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ad
5 October 2020
Yvonne
1 October 2020

Heerlijk gegeten, duidelijke Website, je krijgt exact de juiste tijd en als het iets later wordt krijg je een update! van je bestelling! Werkt prima!

jan
28 September 2020

heerlyk gegeten alles perfect geregeld

Yvon
22 September 2020

Goede Website en komen hun afspraken na, op tijd geleverd en lekker eten

marty
22 September 2020

goed van smaak lekker en genoeg gegeten zsm was waarschijnlijk niet eerder mogelijk rond 17.30

Danny
6 September 2020
T.
6 September 2020

De roti(rol) waren beide heerlijk!

Rene
5 September 2020

Superlekker

Michel
1 September 2020

Super lekker eten en van een goede verse kwaliteit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Coen
31 August 2020

Het was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leonie
14 August 2020

Eten was perfect veel vlees

j waal
10 August 2020

ik had donderdag 06-08-2020 een vegetarische rotti met ei en een barra besteld,lekker eten,een goede kwalliteit misschien kunnen de porties iets meer en iets minder zout,verder géén opmerkingen

Moi
6 August 2020

De bestelling zou bezorgd worden on 17.50 uur en om 17.50 ging de bel. Nog nooit meegemaakt zo’n precieze bezorging. Eten was ook echt heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar 😋.

Pastos
4 August 2020
Karen
4 July 2020

Altijd heerlijke smaakvolle soulfood met een warme glimlach bezorgd! Een feestje.

Job
29 June 2020

Was heerlijk en op tijd klaar top

Sharine
13 June 2020

Het was lekker. Er mag iets meer groente in die chawmin. Gewoon een klein beetje meer. Moksi meti was goed van smaak.

Marianne
12 June 2020

Heerlijk en snel, we wonen buiten de bezorgregio dus hebben afgehaald.

Michel
11 May 2020

Wij hebben heerlijk gegeten met Moederdag en zelfs de bezorging was snel die dag. Toppertje

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ellen
8 May 2020

Heerlijk. Ook niet te pittig voor de kinderen. Ook nog sambal apart voor wie dat wel wilt.

Henk
28 April 2020
Glenn & Aljo Veasey
22 April 2020

Heerlijk eten, ook meer dan genoeg, we hadden nog over voor de volgende dag en heel snel helemaal volgens planning bezorgd. Super goed dus, aan te raden!

Anouk
15 April 2020

De beste Roti van Purmerend! Altijd lekker en van goede kwaliteit.

Marcel
27 March 2020

Heerlijk eten

Liselot
26 March 2020

Lekker eten voor een goede prijs is altijd fijn toch

Petra
23 February 2020

Beste surinaamse toko van Purmerend!

Petra
14 February 2020

Heerlijk gegeten! De bezorging was ook sneller dan aangegeven, top!

Angy
22 January 2020

De maaltijden smaken nu nog lekkerder.. Roti kip en tjaumin met vlees. Echt de moeite waard om vaker te bestellen. Ik kom terug voor een volgende bestelling hoor!

Pastos
21 January 2020

Goeden service.

Cynthia
2 January 2020

Weer heerlijk gegeten

Freek
23 December 2019

Heel goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cynthia
15 December 2019

Heerlijk weer gegeten! Top

Jerry
15 December 2019

Goed eten en een vriendelijke service gerichte bezorging. Top!

Danny
15 December 2019
Marcel
14 December 2019

Zoals altijd, goed en lekker eten.👌

Hans
14 December 2019

Het was weer lekker en snel bezorgd, helaas geen sambal en saus erbij geleverd.

Floriske van der Kuip
17 November 2019
Lindy
13 November 2019

Snelle bezorging, een heerlijke roti rol en lekkere tsau min. Het gratis drankje is een leuke touch. Alleen met de zoet zure garnering was iets mis, alsof het dopje van de natrena was geschoten, maar de rest was uitstekend en daar ging het om.

Pastos
31 October 2019
Ellen
14 October 2019

Heerlijk gegeten! Roti kip, roti rol (liever wat minder aardappel), saoto soep verrukkelijk! En bakabana, de heerlijke klassieker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

anja
14 October 2019

waren in de roti niet echte kerrieaardappelen vond ik, kip was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
5 October 2019

Gewoon lekker en eerlijk surinaams eten.

Caroline Korsten-Akkermans
2 October 2019

Kwam een half uur te laat dat was jammer, wel een vriendelijke bezorger!

Irma
26 September 2019
Brenda
6 September 2019

Beste van Purmerend!

john
4 September 2019

Helaas weer niet op de tijd wat was afgesproken.Daarin kan n hoop verbeterd worden.

Hansi
26 August 2019

mmm, lekker en zeer snel bezorgd dit keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Deb Hong
15 August 2019

Lekkerste roti van Purmerend.

Khadija
30 July 2019

Vandaag voor t eerst besteld. Telefonisch contact gehad met de vraag of de kip halal is geslacht aan de eigenaar. Meneer gaf uitgebreide info hierover; wat een vriendelijke en eerlijke man! Verkoopt niet alleen heerlijk eten maar ook een goed gevoel! Het eten was warm en verrukkelijk. Wordt mijn vast suri in Purmerend!!

Anoniem
1 June 2019
Hans
25 May 2019

Wederom lekker en snel geleverd dit keer,

M. Jansen
27 April 2019

Snelle en vriendelijke bezorging vlak voor sluitingstijd, goed heet, volle porties, lekkere kip. aanrader om hier te bestellen!

Marcel
29 March 2019

Altijd goed, echt een aanrader ?

Ayinde
10 March 2019

Wat later maar heerlijk gegeten aanrader

Hans
23 February 2019

lekker weer, pas in Suriname geweest maar deze soatosoep was lekkerder.

de beer
9 February 2019

het eten smaakt erg lekker. het enigen wat wij vinden is dat het bakje bami aan de kleine kant is. ten opzichte van de prijs is dat te weinig. het bakje met vlees en groente is perfect.

Mitchell
28 January 2019

Het eten besteld om 17:45 met als specifiek gekozen bezorgtijd 18:30. Uiteindelijk het eten ruim 3 kwartier later pas in ontvangst mogen nemen. In de tussentijd had ik al gebeld of het wel goed was gegaan en toen werd gezegd met max 10 minuutjes is het er, dit werden er 25. Over de vertraging kwam helaas geen enkele communicatie vanuit Surimeal. Ik ben wel super tevreden over de kwaliteit van het eten want daar heb ik oprecht van genoten. Ik zou om die reden ook nog wel bestellen maar hoop dan wel dat de bezorging wat soepeler loopt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
20 December 2018

Eten was erg lekker, maar bestelling weer veeel te laat bezorgd. Jammer dat laatste!

Tijseb
10 December 2018

Heerlijke Roti voor een redelijke prijs

Romy
3 December 2018

Was weer erg lekker zoals altijd! Bezorging was snel en vriendelijk.

Mv
2 December 2018

Precies op tijd werd de bestelling afgeleverd en wij hebben heerlijk gegeten van de roti. Heel prettig dat de kip met jus apart wordt gehouden van de aardappels en groente.

Charles
29 November 2018

Het duurde langer als normaal. Uitleg was prima en service verder goed, maar had graag zelf belletje of bericht gehad. Maar het eten maakt natuurlijk een hoop goed. Was weer erg lekker.

Edwin
28 November 2018

Het was onze eerste bestelling hier Maar zeker niet de laatste. Het was erg lekker en goed warm. En keurig op tijd Het is wat mijn betreft een aanrader

Linda
28 November 2018

Altijd heerlijk eten!

Marcel
27 November 2018

Altijd lekker eten,altijd op tijd. Zeker een aanrader.

Klaas
26 November 2018

Het eten was super. Goede porties. We hebben morgen ook nog een beetje. Bezorging ging even mis maar werd super opgelost.

Charles
27 October 2018

Ondanks dat de levering niet op de afgesproken tijd werd afgeleverd wegens enorme drukte, toch weer lekker genoten.

Jim
14 October 2018

Erg lekker (we hadden roti kip en roti rund) en vlug bezorgd. We melden ons snel weer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Overbeek
14 October 2018

Altijd lekker eten Altijd vriendelijke bezorging Wat wil je nog meer Wij verhuizen binnenkort maar ze verhuizen gewoon lekker mee!

Wilfried
8 October 2018
Leerkamp
8 October 2018

Lekker gegeten, prima verzorgd en goede levering.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kuip
4 October 2018
C. Pracht
1 October 2018

Zeer goede kwaliteit (alles vers en goed van smaak). Na de verstreken 45 min., tel. kontakt om uitleg te geven dat het iets langer zou duren omdat een gerecht nog in de bereidingsfase was. afgegeven tijdsindicatie was juist. Alles keurig verzorgd en voldoende hoeveelheid. Cepra.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marijke Swart
24 September 2018

Bestelling was op tijd gereed, echter bij de vegetarische roti ontbrak het ei.

A. Manka
23 September 2018

??????

Leerkamp
23 September 2018

Eten ok, bestelling was erg laat.

Rob
7 September 2018

Zoals altijd heerlijk gegeten. Eten werd binnen mooie tijd gebracht en was goed warm. Aanrader!

Trudy
22 August 2018

Het was weer heerlijk en lekker warm.

Cindy
6 August 2018

Eten is altijd goed en warm. Alleen broodje bakkeljauw was erg droog en heb ik helaas weg moeten gooien. Bezorging was en is ook altijd goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Trudy
31 July 2018

Alleen jammer dat er op de Bamie bezuinigd is . Verder was het lekker

Boekhoven
27 July 2018

Lekker gegeten

Sandra
13 July 2018

Heerlijk eten, kwartiertje over de afgesproken tijd, maar dat was voor ons geen probleem. Echte aanrader!!

Trudy
11 July 2018

Het was zoals gewoonlijk héérlijk en goed verzorgd !!!

Trudy
16 June 2018

Snel bezorgd lekker warm en héérlijk om te eten.

Nadia
14 June 2018

Heerlijk zoals altijd

Nancy
4 June 2018

Beste roti van Noord-Holland, en snel en zeer vriendelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin
31 May 2018

Lekker voor een goede prijs

Paul
7 April 2018

Het eten was erg lekker

richard van dijk
5 February 2018

was onze eerste keer om hier eens te bestellen , erg goed , goeie service , eten heet / warm , smaakvol. Je krijgt netjes mail als ze gaan vertrekken van locatie , we gaan zeker vaker wat bestellen .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brigit
4 February 2018

Heerlijk was het.

I Tol
21 January 2018

In Volendam bezorgd. Op tijd, warm en lekker. Voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Debby
17 January 2018
Anouk
10 January 2018

Weer heerlijk gegeten!

melissa
5 January 2018
Moerkerken
2 January 2018

Altijd weer heerlijk de roti kip rol ;)

TN
2 January 2018
Char
4 November 2017

Heerlijk zoals altijd!

Brigitte
27 October 2017

Was goed

Kok
8 September 2017

Het was weer top, zoals gewoonlijk.

Fam T
27 August 2017

Erg lekker. En de kwaliteit is altijd goed.

Jolanda van Luit
17 August 2017
Dirk J.
28 July 2017

Keurig op tijd, goede porties en kip en rund waren heerlijk. Bakabana was ook lekker en niet sompig. Als je roti wil moet je hier wezen.

Ester
23 July 2017

Door drukte duurde het wat langer dan de vorige keer maar het eten was nog steeds van top kwaliteit en goed warm!!! Dit keer wel andere gerechten geprobeerd. Smaakte allemaal weer heerlijk. Blij met het advies van onze buurtjes!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
8 July 2017

Perfecte eten bezorgen 2 minuten te vroeg amazing

Kok
30 June 2017

Het was weer heerlijk!

Thijs
15 June 2017
Peter goni
13 June 2017
Johan
9 June 2017

Online de bestelling gedaan en de besteltijd gezet om 18.00 uur. Staat het eten ineens om 17.10 uur er al.... Dat is in werksituatie niet praktisch. Het eten zelf was trouwens wel heerlijk.

Fam. L
5 June 2017

Word op de hoogte gehouden wanneer je bestelling onderweg is. Heerlijk gegeten!!

Michael Wong
5 May 2017

The best in town!!!!!

Conny
25 April 2017

Al meerdere malen besteld bij Suri Meal en altijd goed, een zeer vriendelijke en snelle levering met heerlijk eten en goed warm.

Lynette Wilson
14 April 2017

Ik heb lekker gegeten

Cees van Dijk
9 April 2017

Wederom heerlijk gegeten.

Jd
4 March 2017
dina
3 March 2017

ik vond de roti heel lekker en precies goed vaafz dinan smaak zoals roti hoord te smaken afz dina mookhoek

melissa
1 March 2017

het eten was heerlijk !

Nadia
21 February 2017

Heerlijk!

Taan
7 February 2017

Super lekker!

Eveliene
30 January 2017

Heerlijk gegeten zoals altijd.

inge bagchus
8 January 2017

Wij hebben weer genoten,team tot een volgende keer

Freek
23 November 2016

Al 6 jaar klant van Suri Meal en altijd erg tevreden over jullie kwaliteit en service. Wij weten hoe druk jullie het hebben en het soms iets langer kan duren, maar het is het wachten zeker aard.

Karen
14 November 2016

Het was weer erg lekker! Dank jullie wel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michaël
5 November 2016

Lekkere Saoto weer super aardige klantvriendelijke service! Toppers

Cees van Dijk
8 October 2016

Heerlijk gegeten.

Ben
1 October 2016

Eten goed , bezorging erg laat , half uur langer dan was gezegd ????

JD
29 September 2016
Ben
23 September 2016

Altijd goed , voor zover ????

Ben
15 September 2016
E.W. van den Brink
27 August 2016

Goede verhouding kwaliteit en prijs. Goede bezorging.

Conny
23 August 2016

Zoals altijd erg lekker en goed warm, met een vriendelijke bezorging.

Ben
20 August 2016

Goed en snel ????

bambie
15 August 2016

Was lekker en snel thuis mmmm

Krista
9 August 2016

Heerlijk gegeten. Het enige wat ontbrak was het gratis blikje fanta ;)

Jan
9 August 2016

Wat was dit weer heerlijk,smakelijk gegeten in de vegetarische bami en nasi met groenten,de pindasaus was nu wat dikker en nog lekkerder.perfect !!. tot ziens.

Marco aaarch
5 August 2016

Heerlijk gegeten op tijd bezorgt (soms is het wat later maar nu lekker op tijd) was weer top

inge
1 August 2016

wij hebben zoals altijd gesmuld ga zo door team,

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank & Carla
31 July 2016

Van horen zeggen voor de eerste keer besteld bij Surimeal. Precies op afgesproken tijd eten gebracht (kijk niet op een kwartiertje...maar toch blij verrast). Het eten was heerlijk en meer dan voldoende. Niets dan lof en zijn blij met deze lekkere aanwinst, waar wij zeker vaker gaan bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicole
23 July 2016
inge bagchus
18 July 2016

ondanks dat Mevr. paar minuten te vroeg was(haha) ze snapt wel wat ik bedoel.Hebben wij heerlijk gesmuld,dank team

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michael Wong
17 July 2016

Weer lekker genoten van een heerlijk Saoto en de broodjes Pom en Bakkeljauw waren ook erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michael Wong
8 July 2016

Goed eten met een vriendelijke service aangeboden! Top!!!

Nadia
6 July 2016

Heerlijke kipsaté, zou iedere dag wel bij hun willen eten!

Cynthia
2 July 2016

Top! Goed warm! Snelle levering

nadia
29 June 2016

Ik bestel al jaren bij suri meal want het is altijd heerlijk

inge
27 June 2016

wij hebben weer gesmuld toppie bedankt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniel
16 June 2016

Ik ben altijd erg tevreden over de kwaliteit en bezorging. Alleen de laatste twee keer geen gratis blikje drinken gekregen. Hopelijk krijg ik die wel bij omijn volgende bestelling.

inge
13 June 2016

wij hebben zoals altijd weer gesmikkeld dank surimealteam,xx

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bas Gemser
7 June 2016

YANG SWEETIE,EN ONLINE BESTELLEN ! NO SPANG,GOED,LEKKER EN SNEL GEREGELD,MIS ENKEL MOKSI ALESIE OP DE MENUKAART THAT'S ALL SURI-MEAL! RIGHT-ON! GRT, Bas Gemser.

Tommie
29 May 2016

Heerlijk zoals altijd...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zwart
28 May 2016

Heerlijk malse kip!

Conny
19 May 2016

Al verschillende keren bij Suri Meal bestelt en tot nu toe altijd alles prima in orde, lekker eten en warm en een snelle levering.

Brian Mac D
16 May 2016

Lekker op tijd, eten lekker warm en heerlijk gegeten weer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anouk
23 April 2016

Heerlijk als altijd!!!